Loader

Φλογερά τορτελίνια

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1πακ.τορτελίνια με κρέας

1στήθος κοτόπουλο ψημένο και ψιλ/νο

1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη

200γρ.τυρί κρέμα

1/2φλ.κόκκινο κρασί

2κ.σ.κέτσαπ

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φέτες μπέικον ψιλ/νες

3-4σταγόνες tabasco

Παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελιίνια σύμφωνα με της οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ανντικολλητίκο τηγάνι και σοτάρουμε την πιπεριά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το μπέικον και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε την κέτδαπ, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το tabascoμε πιο χαμηλή φωτιά , μέχρι να λιώσει. Μεταφέρουμε τα τορτελίνια μέσα στη σάλτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε για πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *