Loader

Φιογκάκια με κόκκινη σάλτσα λαχανικών

2013-08-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250ΓΡ.ζυμαρικά φιογκάκια
1μικρό κρεμμύδι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν
1/2πράσο
2κ.σ.σέλινο
1μεγάλο καρότο τριμμένο
2φλ.χυμός ντομάτας
1κόκκινη πιπεριά
2κ.σ.κέτσαπ
2κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα λαχανικά στο multi και τα πολτοποιώ. Ρίχνουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και τοποθετούμε μέσα τα πολτοποιημένα λαχανικά μας. Μόλις απορροφηθούν τα πολλά υγρά προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το πιπέρι καγιέν. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε τη σαλτσούλα μας περίπου 20 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σερβίρουμε τα φιογκάκια περιχυμένα με τη σαλτσούλα μας και πασπαλισμένα με βασιλικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *