Loader

Φασολάδα με κρόκο Κοζάνης

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

300γρ.φασόλια λευκά μουλιασμένα αποβραδίς
10ίνες κρόκου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ματσάκι σέλερι ψιλ/νο
1κρεμμύδι τριμμένο
2καρότα τριμμένα
2φλ.χυμό ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Εγώ τα βάζω όλα στην χύτρα μαζί με νεράκι να καλύψει τα φασόλια και τηρώ τις οδηγίες μαγειρέματος του σκεύους. Εναλλακτικά βάλτε λάδι σε μια κατσαρόλα. Σοτάρετε το κρεμμύδι και ρίξτε ένα ένα όλα τα υλικά μαζί με νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *