Loader

Φασολάδα με κρασί

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

400γρ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.καυτερό πιπέρι
2καρότα
1κρεμμύδι
1/4ματσάκι μαιντανός
1/2φλ.σέλινο
1φλ.χυμός ντομάτας
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Γαλοτύρι ή φέτα για το σερβίρισμα(προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο mutli το κρεμμύδι, τα καρότα, τον μαιντανό, το σέλινο και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε στη χύτρα τα φασόλια, τα πολτοποιημένα λαχανικά, το χυμό ντομάτας, το αλατοπίπερο, το καυτερό και το κρασί και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκεύης σας. Εναλλακτικά βάζετε τα φασόλια με μπόλικο νερό σε μια κατσαρόλα και τα αφήνετε να βράσουν 20 λεπτά. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά που βάλαμε και στη χύτρα και τα σιγοβράζουμε άλλα 50 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε το λάδι , ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μια κουταλιά γαλοτύρι σε κάθε πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *