Loader

Τυλιχτή τορτίγια με ζαμπόν κοτόπουλου και pesto

2015-09-12
  • Μερίδες: 2
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

19/9/15

Τυλιχτή τορτίγια με ζαμπόν κοτόπουλου και pesto για σνακ στο γραφείο, στο σπίτι, στο σχολείο αλλά και την παραλία, αφού τα μπάνια στη θάλασσα ακόμα καλά κρατούν.

pestowrapspinach (6) pestowrapspinach (7)

Συστατικά

  • 2 μεγάλες τορτίγιες
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
  • 2 μπολ φύλλα από σπανάκι
  • 4-6 φέτες ζαμπόν κοτόπουλο ή γαλοπούλα
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης ψητές από βάζο ή σπιτικές
  • 60gr. Φέτα θρυμματισμένη
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλείφουμε τις τορτίγιες με την κρέμα τυριού. Τοποθετούμε από πάνω τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και έπειτα μοιράζουμε το σπανάκι.

Βήμα 2

Διασκορπίζουμε το pesto και απλώνουμε ελαφρά με ένα κουτάλι. Ακουμπάμε από πάνω τις φέτες κοτόπουλου και πασπαλίζουμε με τη φέτα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τις τυλίγουμε σε ρολό.

Βήμα 3

Σερβίρουμε αμέσως ή ψήνουμε σε τοστιέρα ή τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *