Loader

Τραχανόπιτα με ανθότυρο και άνιθο

2013-06-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

300γρ.ανθότυρο
4αυγά
1ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
Αλατοπίπερο
4κ.σ.λάδι
1φλ.τραχανάς ξινός
2κ.σ.αλεύρι
Λάδι και τριμμένη φρυγανιά για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *