Loader

Τραγανά ρολάκια με σοκολάτα και αμύγδαλα

2013-08-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2πακέτο φύλλο κρούστας  κομμένο στη μέση

200γρ.κουβερτούρα τριμμένη

1φλ.αμύγδαλα καβουρδισμένα και τριμμένα

Ζάχαρη

80γρ.βούτυρο λιωμένο

Άχνη ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βουτυρώνουμε ένα φυλλαράκι από τα φύλλα κρούστας και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη και με μια κουταλίτσα από τα αμύγδαλα. Ακουμπάμε πάνω τους ένα δεύτερο φύλλο και κάνουμε το ίδιο. Τέλος ακουμπάμε ένα τρίτο το βουτυρώνουμε και ρίχνουμε μια μικρή κουταλίτσα από την τριμμένη κουβερτούρα. Το κάνουμε ρολό και κλείνουμε τις άκρες. Το ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και το βουτυρώνουμε. Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά περίπου. Τα βάζουμε σε πιατέλα προσεχτικά με μια σπάτουλα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.