Loader

Τραγανά παξιμαδάκια με το ψωμί που έμεινε

2013-07-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες κατά μήκος

Λάδι

Αλατοπίπερο

Πάπρικα

Ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις φέτες τους ψωμιού σε ένα ταψί και τις ραντίζουμε με λάδι. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 30-40 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίζουν. Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγή συσκευασία και τα διατηρούμε για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *