Loader

Το κοκοράκι της Μπέσσυς

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

1κοκοράκι περίπου 500γρ.
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι μικρό τριμμένο
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.μουστάρδα
Χυμός 1 λεμονιού
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1κ.γλ.δενδρολίβανο
1κ.γλ.ρίγανη
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1καρότο κομμμένο σε ροδέλες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοκοράκι που το έχουμε κόψει στα 2. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τα καρότα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα λίγο ακόμα. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και νεράκι να καλύψει το φαγάκι μας. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη μουστάρδα και τα αρωματικά. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *