Loader

Τορτελίνια με σάλτσα τυριών

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


1συσκ.τορτελίνια
Βούτυρο
Αλατοπίπερο
200ml κρέμα γάλακτος
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1μικρή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
100γρ.μοτσαρέλα τριμμένη
100γρ.πεκορίνο τριμμένη
100γρ.γκούντα τριμμένη
100ml γάλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά , αν την χρησιμοποιήσουμε, και την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα τυριά και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η σαλτσούλα μας και ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.