Loader

Τορτελίνια καρμπονάρα με κοτόπουλο

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1συσκευασία τορτελίνια με ότι γέμιση προτιμάμε

2κ.σ.βούτυρο

1αυγό

150γρ.κρέμα γάλακτος

Αλατοπίπερο

3φέτες μπέικον ψιλ/νες

1στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια

Αλατοπίπερο

1/2φλ.ζωμός κοτόπουλου

1/2φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις λιώσει ρίχνουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζουμε και το κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο βούτυρο ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα ψήνουμε και αυτά καλά. Τα βγάζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το αυγό, το αλατοπίπερο και το ζωμό και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε 1-2 λεπτά να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε το κοτόπουλο, το μπέικον και τα ζυμαρικά μας. Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.