Loader

Τορτελίνια για veggie Πρωτοχρονιά

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

Συστατικά  

250γρ.τορτελίνια με τυρί
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
1κονσέρβα τόνου σε λάδι
1ντομάτα μικρή κομμένη σε κυβάκια
1κύβος λαχανικών
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις γυαλίσει ρίχνουμε την μελιτζάνα να σοταριστεί και αυτή. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλατοπίπερο, την ρίγανη και τον κύβο διαλυμένο σε χλιαρό νεράκι. Αφήνουμε να σιγοψηθούν και να απορροφήσουν τα πολλάυγρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τον τόνο σουρωμένο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *