Loader

Τορτίγιες με χοιρινό

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

600γρ.χοιρινό σε κυβάκια

Λάδι

1κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1/2φλ.κέτσαπ

4σταγόνες Tabasco

Αλατοπίπερο

1 ½ φλ.ζωμό κρέατος

2κ.σ.ξύδι

4-5τορτίγιες

Μαρούλι και φέτες ντομάτας για το σερβίρισμα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κρέας και αφού πάρει χρώμα ρίχνουμε το ξύδι ,την κέτσαπ ,το Tabasco και τέλος το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 45 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Βάζουμε για το σερβίρισμα φύλλα μαρουλιού και φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγια και από πάνω κουταλιές από το χοιρινό χωρίς πολύ ζουμάκι. Τις τυλίγουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *