Loader

Τονοσαντουϊτσάκια

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

8φέτες ψωμί
1κονσέρβα τόνος σε λάδι στραγγισμένος
1πιπεριά κέρατο
4κ.σ.σέλινο
1/3φλ.μαγιονέζα
8φέτες τσένταρ
1καρότο
Αλατοπίπερο
Λίγο λάδι για το τηγάνι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi το σέλινο, την πιπεριά και το καρότο και τα πολτοποιούμε. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα, τον τόνο και το αλατοπίπερο. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ακουμπάμε τις φέτες του ψωμιού και 1 φέτα τυρί σε κάθε φέτα και μια κουταλιά από την τονοσαλάτα που ετοιμάσαμε στις 4 από τις 8 φέτες μόλις αρχίζει και λιώνει το τυρί. Σκεπάζουμε τη φέτα με τη τονοσαλάτα με τη δεύτερη φέτα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *