Loader

Τονοκεφτεδάκια

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κονσέρβα τόνου σε νερό στραγγισμένη

1κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.πάστα σκόρδου ή 2σκελ.σκόρδο λιωμένες

2φλ.φρυγανιά τρίμμα

2αυγά χτυπημένα

1κ.σ.κύμινο

Αλατοπίπερο

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το αλεύρωμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και με τα χέρια πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια όπως αυτά με τον κιμά. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα σερβίρουμε ζεστά με ουζάκι ή κρύα μπυρίτσα.

Τονοκεφτεδάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *