Loader

Τηγανιά ψαριών Ελαφονήσου με αρωματικό λάδι

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

Διάφορα φρέσκα ψάρια για τηγάνι

Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ

1/2φλ.λάδι

1/3φλ.χυμό λεμονιού

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.κουρκουμάς

2κ.σ.μαϊντανός

1/2κ.γλ.κύμινο

1/2κ.γλ.τζίντζερ

1κ.σ.μουστάρδα

1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε τα ψάρια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα. Εντωμεταξύ βάζουμε όλα τα υλικά για το αρωματικό λάδι στο multi και τα χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε τα ψάρια και σε ένα κανατάκι ή μπολ με κουτάλι το αρωματικό λάδι για να βάλει όσο θέλει ο καθένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *