Loader

Τηγανητά τονοσάντουϊτς

2013-07-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

4φέτες μεγάλες ψωμί του τοστ

Λάδι

1κονσέρβα τόνος

1φλ.γκούντα τριμμένο

2φέτες ντομάτα

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μαγιονέζα

Χυμό ½ λεμονιού

1κρεμμύδι φρέσκο ψιλ/νο

1κ.γλ.σέλινο ψιλ/νο

1κ.γλ.μαϊντανός ψιλ/νος

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον τόνο, με το αλατοπίπερο, τον μαϊντανό, το σέλινο, τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού. Μοιράζουμε το μισό φλιτζάνι τυρί πάνω σε 2 φέτες ψωμιού και από πάνω μοιράζουμε το μείγμα τόνου. Βάζουμε το υπόλοιπο τυρί και από μια φέτα ντομάτας στο κάθε σάντουϊτς. Κλείνουμε με την δεύτερη φέτα ψωμιού και τα βάζουμε ένα ένα σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι σε χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βάζουμε σε πιάτο και τα κόβουμε σε τριγωνάκια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *