Loader

Τηγανίτες με φακές,σπανάκι και μυρωδικά

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Tips: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και τις φακές που περίσσεψαν από την προηγούμενη, αφού τις σουρώσουμε πρώτα.

Συστατικά

1φλ.φακές βρασμένες και σουρωμένες
2φλ.σπανάκι κατεψυγμένο, αποψυγμένο
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
3κ.σ.άνιθο ψιλ/νο
3κ.σ. λάδι
2 αυγά
4κ.σ.αλεύρι
1κ.σ.κόρν φλάουρ
Αλατοπίπερο
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Πολτοποιούμε στο multi τις φακές,το σπανάκι, το κρεμμύδι και τον άνιθο. Τα ρίχνουμε σε μπώλ μαζί με τα αυγά,το λάδι, το αλατοπίπερο, το αλεύρι και τον κόρν φλάουρ. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσέχουμε να έχουμε ένα μείγμα ούτε πολύ σφιχτό ούτε πολύ αραιό. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα να τηγανιστεί και από τις 2 πλευρές. Βγάζουμε τις τηγανίτες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε ζεστές.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *