Loader

Τζιαπάτα με πατέ ελιάς και αυγό

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2ψωμάκια τζιαπάτα

2αυγά βραστά και κομμένα σε φέτες

2κ.σ.πατέ ελιάς

1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

2φέτες ζαμπόν της αρεσκείας μας (καπνιστό, light,βραστό)

4ροδέλες ντομάτας

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση για σάντουιτς. Αλείφουμε την κάτω πλευρά με το πατέ ελιάς. Μοιράζουμε το τυρί, έπειτα το ζαμπόν, μετά τις φέτες ντομάτας και τέλος το αυγό. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε 2-3 λεπτά στην τοστιέρα. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *