Loader

Τζιαπάτα με λαχανικά

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2ψωμάκια τζιαπάτα

1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο

1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη

2κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

Αλατοπίπερο

2κ.σ.soya sauce

2κ.σ.pesto έτοιμη ή σπιτική

1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

2 φέτες ζαμπόν της αρεσκείας μας (καπνιστό, βραστό, light κλπ)

2κ.σ.λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Αφήνουμε να σιγοψηθούν για να μαλακώσουν και να απορροφηθούν τα υγρά. Κλείνουμε το μάτι και ραντίζουμε με τη σόγια. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση για σάντουιτς και αλείφουμε την κάτω πλευρά με το πέστο. Μοιράζουμε το τυρί και το ζαμπόν και από πάνω ακουμπάμε το μείγμα λαχανικών. Ψήνουμε 2-3 λεπτά στην τοστιέρα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.