Loader

Τεμπελομπουγάτσα

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

5φύλλα κρόυστας
250γρ.βούτυρο λιωμένο
2κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1/2φλ.νερό
1/4φλ.ζάχαρη
Κανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταί ένα ένα τα φύλλα αλείφοντας κάθε φύλλο που απλώνουμε. Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Κατόπιν ανακατεύουμε τα γάλατα με το νερό και τη ζάχαρη πολύ καλά και περιχύνουμε τα φύλλα από πάνω. Ψήνουμε άλλα 20 λεπτά και το βγάζουμε από το φούρνο. Το πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη άχνη και αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν το κόουμε σε κομμάτια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *