Loader

Τα λαζάνια της μαμάς μου

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1συσκ.λαζάνια
Λάδι αλατοπίπερο
400ml κρέμα γάλακτος
200γρ.γιαούρτι σταγγιστό
10φέτες καπνιστή γαλοπούλα ψιλ/νη
1/2φλ.κέτσαπ
400γρ.διάφορα τυριά τριμμένα (γκόυντα,ρεγκάτο, έμενταλ, κασέρι ή ότι έχετε)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τοποθετούμε τα μισά φύλλα σε λαδωμένο ταψί και από πασπαλίζουμε τη γαλοπούλα ανακατεμένη με το μισό τυρί. Απλώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα και τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος ανακατεμένη με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 45 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια για να το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *