Loader

Τα καλύτερα αλμυρά μπισκότα

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:30 ω
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

125γρ.βούτυρο
Πιπέρι
2κ.σ.μπέικιν παουντερ
1/2φλ.γάλα
1/φλ.λάδι
1/2φλ.κεφαλοτύρι τριμμένο
1κρόκο αυγού χτυπημένο για το άλειμμα
Αλέυρι όσο πάρει

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με τελευταίο το αλεύρι και τα ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη χωρίς να κολλάει στα χέρια. Το πλάθουμε σε μακρόστενα κορδόνια και τα κόβουμε με ένα μαχαίρι στο μέγεθος της αρεσκείας μας. Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και τα κρατάμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν τα μεταφέρουμε σε ταψί και τα αλείφουμε με τον κρόκο. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγα και τα διατηρούμε σε βάζο που κλείνει καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *