Loader

Τα καλύτερα αλμυρά μπισκότα

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:30 ω
  • Χρόνος μαγειρικής: 25λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

125γρ.βούτυρο
Πιπέρι
2κ.σ.μπέικιν παουντερ
1/2φλ.γάλα
1/φλ.λάδι
1/2φλ.κεφαλοτύρι τριμμένο
1κρόκο αυγού χτυπημένο για το άλειμμα
Αλέυρι όσο πάρει

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με τελευταίο το αλεύρι και τα ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη χωρίς να κολλάει στα χέρια. Το πλάθουμε σε μακρόστενα κορδόνια και τα κόβουμε με ένα μαχαίρι στο μέγεθος της αρεσκείας μας. Τα βάζουμε σε λαδόκολλα και τα κρατάμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν τα μεταφέρουμε σε ταψί και τα αλείφουμε με τον κρόκο. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγα και τα διατηρούμε σε βάζο που κλείνει καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *