Loader

Ταλιατέλες με τα υλικά του pesto και ντομάτα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 12λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.ταλιατέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νο

1μικρή ντομάτα τριμμένη

Παρμεζάνα τριμμένη

1φλ.βασιλικός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με την τριμμένη ντομάτα. Προσθέτουμε τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε τις ταλιατέλες, το κουκουνάρι και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.