Loader

Ταλιατέλες με ντοματίνια και γραβιέρα

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

250γρ.ταλιατέλες
Λάδι
1πρέζα ζάχαρη
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
150γρ.γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα τα ντοματίνια με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Τα πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με τα ντοματίνια και τα κυβάκια της γραβιέρας και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.