Loader

Ταλιατέλες με κόκκινο pesto

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250gr.ταλιατέλες
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
12αμύγδαλα ασπρισμένα
2κ.σ.χυμό λεμονιού
1κ.σ.ξύδι
Αλατοπίπερο
2/3φλ.λάδι
100γρ.κεφαλοτύρι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα 2/3 του τυριού και τα πολτοποιούμε. Σερβίρουμε στα πιάτα μας μακαρόνια και από πάνω βάζουμε 1-2 κουταλιές από το μείγμα μας το οποίο το ανακατεύουμε καλά με τα μακαρόνια. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *