Loader

Τέλειες τηγανητές φτερούγες

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 7
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

7 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

700γρ.φτερούγες κοτόπουλου

Λάδι για το τηγάνισμα

2φλ.αλεύρι

2αυγά χτυπημένα

2κ.σ.θυμάρι

2κ.σ.ρίγανη

2κ.σ.πάπρικα

2κ.σ.αλάτι

1κ.σ.εστραγκόν ξερό

1κ.σ.πιπέρι

1κ.σ.σκόρδο σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλατοπίπερο και τα μυρωδικά. Παίρνουμε μια μια φτερούγα και την βουτάμε πρώτα στο αυγό και έπειτα στο αλεύρι, να πάει παντού. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε ζεστές με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *