Loader

Συναγρίδα με σάλτσα πιπεριάς με ρούμι

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4συναγρίδες καθαρισμένες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κόκκινη πιπεριά
1κίτρινη πιπεριά
1κρεμμύδι
2σκελ.σκόρδο
1/2κ.γλ.κόλιανδρο
1ποτ.κρασιού ρούμι λευκό
1κ.σ.μαιντανός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψαράκια σε ένα ταψί. Ρίχνουμε λάδι, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ στους 180C για 35 περίπου λεπτά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε στο multi το σκόρδο,το κρεμμύδι,τον κόλιανδρο και τον μαιντανό και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το μείγμα κρεμμυδιού. Κόβουμε τις πιπεριές χοντροκομμένες και τις ρίχνουμε στο κατσαρολάκι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να πάρουν και αυτές λίγο χρώμα. Σβήνουμε με το ρούμι και αφήνουμε να απορροφήσει τα υγρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά. Τα ρίχνουμε στο multi πάλι και τα πολτοποιούμε. Σερβίρουμε το κάθε ψάρι με δίπλα τη σάλτσα να βάλει ο καθένας όσο θέλει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *