Loader

Συκώτι με σάλτσα κρασιού

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

4κομμάτια συκώτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1φλ.κόκκινο κρασί
1/2κ.γλ.καστανή ζάχαρη
Χυμό ενός λεμονιού
1κ.σ.μουστάρδα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα φιλέτα του συκωτιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Γεμίζουμε με νεράκι να καλύψουμε το συκώτι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ½ ώρα. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μια δύο βράσεις. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό μαζί με ρυζάκι ή πουρέ και περιχυμένο με τη σάλτσα κρασιού που ετοιμάσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *