Loader

Συκώτι με σάλτσα κρασιού

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4κομμάτια συκώτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1φλ.κόκκινο κρασί
1/2κ.γλ.καστανή ζάχαρη
Χυμό ενός λεμονιού
1κ.σ.μουστάρδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα φιλέτα του συκωτιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Γεμίζουμε με νεράκι να καλύψουμε το συκώτι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ½ ώρα. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μια δύο βράσεις. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό μαζί με ρυζάκι ή πουρέ και περιχυμένο με τη σάλτσα κρασιού που ετοιμάσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *