Loader

Συκώτι με μπύρα και ντομάτα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.ρίγανη

1φλ.μπύρα

2ντομάτες ψιλ/νες

1φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια από το συκώτι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με την μπύρα και ρίχνουμε τις ντομάτες και το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε χλιαρό νερό να καλύψει το φαγάκι μας και σιγοβράζουμε 45 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *