Loader

Συκώτι λεμονάτο με γεμιστές ελιές

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2κομμάτι συκώτι μοσχαρίσιο

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1κ.σ.ξύδι

4κ.σ.νερό

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.πάπρικα

1κ.γλ.κύμινο

ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

Λάδι

2φλ.ζωμός λαχανικών

10ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά

Χυμό 2λεμονιών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα κομμάτια του συκωτιού να μαριναριστούν με τα υλικά της μαρινάδας για 2 ώρες στο ψυγείο. Κατόπιν τα σουρώνουμε μαζί με το κρεμμύδι και τα τηγανίζουμε σε κατσαρολάκι με λάδι χωρίς τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε το ζωμό και τις ελιές. Σιγοβράζουμε 30 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με τη σαλτσούλα τους και συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.