Loader

Συκωταριά μεζές

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 αρνίσια συκωταριά κομμένη σε κομματάκια όχι πάρα πολύ μικρά
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.πάπρικα
1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Χυμό 2 λεμονιών
Μαιντανός για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε τηγάνι τη συκωταριά με νεράκι να μαλακώσει και να μισοψηθεί. Μόλις απορροφήσει τα πολλά υγρά ρίχνουμε λαδάκι και την τηγανίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την πάπρικα και το χυμό των λεμονιών. Την αφήνουμε να σιγοψηθεί και να μείνει με το λαδάκι. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό και πάπρικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *