Loader

Συκωταριά μεζές

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1 αρνίσια συκωταριά κομμένη σε κομματάκια όχι πάρα πολύ μικρά
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.πάπρικα
1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Χυμό 2 λεμονιών
Μαιντανός για το σερβίρισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε τηγάνι τη συκωταριά με νεράκι να μαλακώσει και να μισοψηθεί. Μόλις απορροφήσει τα πολλά υγρά ρίχνουμε λαδάκι και την τηγανίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την πάπρικα και το χυμό των λεμονιών. Την αφήνουμε να σιγοψηθεί και να μείνει με το λαδάκι. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό και πάπρικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *