Loader

Συκωτάκι λαδορίγανη

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 11
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

11 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι να ζεστάνει σε μια κατσαρόλακ και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του συκωτιού, να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και πριχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Σιγοψήνουμε περίπου 1 ώρα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νεράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *