Loader

Συκωτάκι λαδορίγανη

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

(3.9 / 5)

3.9 5 11
Βάθμολογήστε τη συνταγή

11 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι να ζεστάνει σε μια κατσαρόλακ και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του συκωτιού, να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και πριχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Σιγοψήνουμε περίπου 1 ώρα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νεράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *