Loader

Στριφτά ζυμαρικά με μπέικον και πιπεριές

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

250γρ.στριφτά τρικολόρε ζυμαρικά ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας σας

Λάδι

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

5φέτες μπέικον ψιλ/νες

3/4φλ.λευκό κρασί

Αλατοπίπερο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

20ντοματίνια ψιλ/να

Λίγο βούτυρο για τα μακαρόνια

Τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της αρεσκείας μας, τα σουρώνουμε, τα βουτυρώνουμε και τα κρατάμε στην άρη. Εντωμεταξύ σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Ρίχνουμε το μπέικον και μετά από λίγο τα ντοματίνια. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν τα λαχανικά περίπου 10 λεπτά. Αν χρειαστεί ρίχνουμε ελάχιστο χλιαρό νεράκι. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλισμένα με μπόλικο τυρί της αρεσκείας μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.