Loader

Στριφτάρια σφολιάτας με τυρί και πάπρικα

2013-07-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1πακέτο φύλλο σφολιάτας (2 φύλλα)
Βούτυρο
Πάπρικα
Τυρί πικάντικο τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Απλώνουμε τα φύλλα σφολιάτας σε καθαρή επιφάνεια εργασίας και κόβουμε σε λωρίδες 4 εκατοστών. Τις αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και πασπαλίουμε με πάπρικα και τυρί πικάντικο τριμμένο. Μια μια λωρίδα την στριφογυρίζουμε, την διπλώνουμε στη μέση και την στριφογυρίζουμε και πάλι. Τις ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *