Loader

Στραπατσάδα με κουνουπίδι

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.κουνουπίδι σε τουφίτσες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
80γρ.γαλοπούλα βραστή ψιλ/νη
2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κουνουπίδι, το κρεμμύδι και τη γαλοπούλα για 4-5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αυγά, ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά ακόμα. Κλείνουμε τη φωτιά και κρατάμε το τηγάνι μας 2 λεπτά πάνω στο ζεστό μάτι. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό με πλούσια πράσινη σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *