Loader

Στραπατσάδα με ασπράδια

2013-07-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

3ασπράδια αυγών

1κ.σ.λάδι

100γρ.λουκάνικα κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές ροδέλες

1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο

2φλ.χοντροκομμένο σπανάκι

Αλατοπίπερο

1/3κ.γλ.σκόρδο σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το λουκάνικο να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σπανάκι και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαραθεί καλά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη σκόνη σκόρδου. Ρίχνουμε τα ασπράδια ελαφρά χτυπημένα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε να στραπατσαριστούν καλά τα αυγά χωρίς να παραψηθούν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *