Loader

Σπανακόρυζο της Ζαννέτ

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο
1 φλ.ρύζι γλασέ
1/2φλ.λάδι
1 κρεμμύδι ψιλνο
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
½ ματσάκι άνιθος
Χυμό 2 λεμονιών
½ ποτήρι λευκό κρασί
2φλ.χυμό ντομάτας
Αλατοπίπερο
1κ.σ.πιπέρι καγιέν

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μας. Ρίχνουμε το σπανάκι και τον άνιθο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί κσι ρίχνουμε τη σάλτσα, το αλατοπίπερο, το καγιέν και 2 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ,περίπου 15 λεπτά και ρίχνουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε να μην κολλήσει το ρυζάκι μας και βράζουμε άλλα 15 λεπτά. Στο τέλος περιχύνουμε και το χυμό λεμονιού. Προσέχουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος, μήπως χρειάζεται επιπλέον νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *