Loader

Σπανάκι με πλιγούρι και σταφίδες

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 35λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1κιλό σπανάκι χοντροκομμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.πλιγούρι

3φλ.ζωμός λαχανικών

1κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1φλ.μανιτάρια ολόκληρα

1φλ.ντομάτα κονκασέ

1κ.γλ.κουρκουμάς

1κ.γλ.κόλιαντρος

1/3κ.γλ.ίνες σαφράν

1/4φλ.σταφίδες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λάδι το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σπανάκι και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το κονκασέ, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον κόλιαντρο και τον κουρκουμά. Διαλύουμε το σαφράν στο ζωμό και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να σιγοβράσει 20-25 λεπτά και ρίχνουμε το πλιγούρι και τις σταφίδες. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 10 λεπτά και κλείνουμε το μάτι. Τα αφήνουμε λίγο να σταθούν και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *