Loader

Σπαλομπριζόλα με πικάντικη μαρινάδα jalapenos

2014-07-21
  • Servings: 2
  • Prep Time: 2:00 ω
  • Cook Time: 15λ
  • Ready In: 2:15 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

30/7/14

Σπαλομπριζόλα με πικάντικη μαρινάδα jalapenos. Αυτές οι πικάντικες ,τύπου τσίλι, μεξικάνικες πιπεριές που θα συναρπάσουν τον ουρανίσκο σας με την πραγματικά καυτερή τους γεύση, αν είστε λάτρεις των hot καταστάσεων στο φαγητό σας.

jalapenospalomprizola (2)

Συστατικά  

2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες ή ότι μπριζόλες θέλουμε

Για τη μαρινάδα:

1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

Χυμό από 2 lime

¼ του φλιτζανιού fish sauce

3 κουταλιές της σούπας Soya sauce

1/3 του φλιτζανιού σησαμέλαιο

¼ του φλιτζανιού πιπεριές jalapenos ψιλοκομμένες

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

Method

Step 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε με αυτήν το κρέας που έχουμε τοποθετήσει σε σκεύος με καπάκι. Ανακινούμε να πάει παντού και το φυλάμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Step 2

Στη συνέχεια τις σουρώνουμε κρατώντας τη μαρινάδα και τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα αλείφοντας 2-3 φορές στο ενδιάμεσο του ψησίματος. Τις σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *