Loader

Σπαγγετάδα με Μυκονιάτικα λουκάνικα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας, εγώ έβαλα Νο 5 τρυπητά που μου αρέσουν πολύ

400γρ.λουκάνικα Μυκόνου κομμένα σε ροδέλες

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1καρότο κομμένο σε ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

μαϊντανός ψιλ/νος

1φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

4κ.σ.πελτές ντομάτας

1/2φλ.φρέσκο γάλα

Κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι, το καρότο και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο με ένα ποτήρι νερό και το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 15 λεπτά. Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με μπόλικο κεφαλοτύρι τριμμένο και πασπαλίζοντας με μαϊντανό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.