Loader

Σπαγγέτι φούρνου με φωλιές αυγού

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

220γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας μας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη

1κρεμμύδι μέτριο ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

3κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

2/3φλ.ρεγκάτο τριμμένο

2αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε σε κατσαρολάκι με λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μαζί με το τυρί. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι και κάνουμε 2 λακκούβες . Σπάμε από 1 αυγό σε κάθε λακκούβα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 5-6 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *