Loader

Σπαγγέτι ολικής με πράσο και τυρί κρέμα

2013-08-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200γρ.σπαγγέτι ολικής άλεσης
1μικρό πράσο ψιλ/νο
100γρ.γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Λάδι
150γρ.τυρί κρέμα (λάιτ αν προτιμάτε

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λαδάκι και σοτάρουμε το πράσο και το σκόρδο να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με το αλάτι και τη σκόνη τσίλι. Μόλις απορροφηθεί το αλκοόλ κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε να λιώσει το τυράκι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *