Loader

Σπαγγέτι με σκορδόλαδο βασιλικού και μπέικον

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

250γρ.σπαγγέτι Νο 5 με τρύπα

2κρόκους αυγών

1/2φλ.σκορδόλαδο με βασιλικο (βλ.συνταγή ZannetCooks.com/σάλτσες-dip)

5φέτες μπέικον τηγανισμένες και ψιλ/νες

Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα με το σκορδόλαδο και τους κρόκους. Ανακατεύουμε καλά σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι κρόκοι να ψηθούν και να ενσωματωθούν με τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε το μπέικον και όση παρμεζάνα θέλουμε. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *