Loader

Σπαγγέτι με μπεσαμέλ γιαουρτιού

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

200γρ.σπαγγέτι Νο 6
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.καπνιστό ζαμπόν
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
300γρ.γιαούρτι
4κ.σ.αλεύρι
Αλατοπίπερο
3αυγά χτυπημένα
1/2φλ.γκούντα τριμμένο και άλλο μισό για το τελείωμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και από πάνω διασκορπίζουμε το ζαμπόν. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για την μπεσαμέλ και την απλώνουμε όμορφα πάνω στα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40- 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.