Loader

Σούπα της Άνοιξης με τορτελίνια

2013-07-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2 ½ φλ.νερό

2 ½ φλ.ζωμός κοτόπουλου (κατά προτίμηση σπιτικός)

2πράσα κομμένα σε ροδέλες

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

3σκελ.σκόρδο πολύ ψιλ/νες

2μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες

4κολοκυθάκια μικρά κομμένα σε ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

250γρ.τορτελίνια

1φλ.αρακάς κατ/νος

Χυμός λεμόνι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα πράσα, τα καρότα, το σκόρο και τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε το ζωμό και το νερό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τα τορτελίνια και τον αρακά και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας των ζυμαρικών, περίπου 13 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το μάτι. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή ή χλιαρή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *