Loader

Σουτζουκάκια με γλυκιά σάλτσα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1δόση σουτζουκάκια βλ.συνταγή cookmania :Σουτζουκάκια της γιαγιάς ή μια δόση από την αγαπημένη σας συνταγή

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

2φλ.χυμός ντομάτας

1ντομάτα τριμμένη

1κρεμμύδι τριμμένο

1/2φλ.κόκκινο κρασί

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μέλι

2φύλλα δάφνης

Οδηγίες

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε τα σουτζουκάκια σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε κατσαρολάκι με λάδι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το χυμό και την φρέσκια ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, το μέλι και λίγο νερό, Αφήνουμε να σιγοβράσει 20 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε μέσα τα σουτζουκάκια. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ακόμα και κλείνουμε το μάτι. Σερβίρουμε τα σουτζουκάκια με ρύζι και μπόλικη από τη σαλτσούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.