Loader

Σουβλάκια με γιαουρτόμελο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

10χοιρινά σουβλάκια

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μέλι

1κ.σ.κύμινο

1/2κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί

1κ.γλ.ρίγανη

ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΕΛΟ

300γρ.γιαούρτι στραγιστό

3μικρές σκελ.σκόρδο λιωμένες

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μέλι

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ

Πιτούλες ψημένες

Φέτες κρεμμυδιού και ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα σουβλάκια σε πυρίμαχο σκεύος και τα καλύπτουμε με τα υλικά της μαρινάδας. Τα αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επόμενη τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου 10 λεπτά από την κάθε πλευρά αλείφοντας κάθε φορά με τα υγρά από τη μαρινάδα. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το γιαουρτόμελο και το κρατάμε στην άκρη μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Σερβίρουμε τα σουβλάκια μας σε πιατέλα με τις πιτούλες μας, τις φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού και σε ένα μπολ το γιαουρτόμελο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.