Loader

Σουβλάκια λουκάνικο με μουστάρδα και λεμόνι

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

12λουκάνικα Φραγκφούρτης κομμένα στα 3
1κ.σ.μουστάρδα
Καλαμάκια για σουβλάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1λεμόνι κομμένο σε φετούλες
Φύλλλα δάφνης

Οδηγίες

Βήμα 1

Περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια από 3 λουκάνικα,φέτες λεμόνι και φύλλα δάφνης. Βάζουμε σε ένα βαζάκι την μουστάρδα,το λάδι και το αλατοπίπερο και το ανακινούμε καλά. Τοποθετούμε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το μείγμα της μουστάρδας. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στους 190C για 30 λεπτά και από τις 2 πλευρές .

Κατηγορία Συνταγής: , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.