Loader

Σοκολατογλυκό Πρωτοχρονιάς

2013-07-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

300γρ.κουβερτούρα
4αυγά
200γρ.βούτυρο και λίγο ακόμα για το ταψί
Λίγο αλεύρι για το ταψί
250γρ.ζάχαρη
100γρ.μπισκότα κανέλλας σπασμένα με τα χέρια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ενωθεί με το βούτυρο. Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν σαν κρέμα. Κατεβάζουμε τον κάδο και ρίχνουμε μέσα στο μείγμα αυγών το μείγμα κουβερτούρας. Προσθέτουμε ταμπισκότα και με μια σπάτουλα τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Μεταφέρουμε μέσα το μείγμα μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 140C για 45 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια. Το σερβίρουμε χλιαρό με σαντιγύ, παγωτό ή κρέμα γάλακτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.